Λεύκανση δοντιών

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η λεύκανση δοντιών ειναι μια καθολική αντιγηραντική θεραπεία. Λευκά και αστραφτερά δοντια .Δημιουργούν την εντύπωση της φρεσκάδας, της ομορφιάς και της υγείας. Έχετε παρατηρήσει πώς τραβάει την προσοχή ενας ανθρώπος με λευκά δόντια;

Δυστυχώς, τα δόντια – ειναι ένας πλούτος που δίνεται στον άνθρωπο μια φορά στη ζωή. Τα μόνιμα δόντια εμφανίζονται σε νεαρή ηλικία, αλλα δυστυχώς,συχνά στην ώριμη ηλικία χάνετε αυτή η λευκότητα των δοντιών λόγω του κάπνισματος ή την συχνή χρήση του καφέ, τσάι, κόκα κόλα, κόκκινο κρασί και άλλων προϊόντων, που χρωματίζουν την επιφάνεια των δοντιών. Σε μια τέτοια περίπτωση σε μεγάλο βαθμό μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση μια επαγγελματική λεύκανση.

Σήμερα, ένας ασθενής που αποφασίζει να κάνει λεύκανση δοντιών, μπορεί να επιλέξει μεταξύ της διαδικασίας στην κλινική (γραφείο λεύκανση των δοντιών) και την λεύκανσης δοντιών στο σπίτι. Για εκείνους που είναι σημαντικό είναι να έχουν γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα, η ιδανική λύση θα ήταν λεύκανση στο ιατρείο, το κόστος της οποίας ειναι υψηλότερο από το κόστος στο σπίτι , αλλά αξίζει τον κόπο. Ανάλογα με την τεχνική απαιτούνται 1 εως 3 επισκέψεις στην κλινική, δεν διαρκεί περισσότερο από 1,5 ώρες το καθένα. Ως αποτέλεσμα, ο ασθενής μετα τη διαδικασία λαμβάνει ενα λαμπερό χαμόγελο.

Χρησιμοποιείται υπεροξείδιο του υδρογόνου 15% – 35% σε συνδυασμό με συστήματα φωτεινής ενέργειας LED η LASER

  • Το λευκαντικό gel εφαρμόζεται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών και ενεργοποιείται με λάμπα LED η LASER.
  • Η μέση διάρκεια της λευκαντικής αγωγής για κάθε οδοντικό τόξο κυμαίνεται από 30-60 λεπτά.
  • Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.
  • Η αλλαγή της απόχρωσης ποικίλει λόγω της διαφορετικής έντασης και τύπου της δυσχρωμίας αλλά και των χαρακτηριστικών κάθε δοντιού.