5 λόγοι για να κάνεις τακτικό καθαρισμό δοντιών

katharismos-dontiwn

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ικανοποιημένη με το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών δύο φορές, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι. Ωστόσο, το τακτικό βούρτσισμα πρέπει να συνοδεύεται και από καθαρισμό στον οδοντίατρο. Εδώ θα βρείτε 5 καλούς λόγους γιατί ο καθαρισμός των δοντιών είναι απαραίτητος.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΟΝΤΙΩΝ
Για να κρατήσεις τα δόντια σου, η καλή στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη. Η τερηδόνα μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και αν κάποιος βουρτσίζει τακτικά. Αυτό συμβαίνει γιατί το τακτικό βούρτσισμα -ειδικά αν γίνεται λάθος-μπορεί να αφήσει υπολείμματα τροφών ανάμεσα στα δόντια τα οποία συσσωρεύονται με το χρόνο. Αυτό το περιβάλλον θρέφει βακτήρια που απελευθερώνουν οξέα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε κοιλότητες τερηδόνας.

 • ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
  Ένα όμορφο χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό σου και σου χαρίζει παραπάνω ελκυστικότητα. Ειδικά, αν ασχολείσαι με εργασίες που απαιτούν πολλές συναναστροφές, ένα φωτεινό χαμόγελο είναι ο καλύτερος άσος στο μανίκι σου!
 • ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
  Τίποτα δεν απωθεί τους ανθρώπους περισσότερο από την άσχημη αναπνοή. Η άσχημη αναπνοή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο την προσωπική σου όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Με τακτικό καθαρισμό στον οδοντίατρο το πρόβλημα αυτό … θα κάνει φτερά!
 • ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
  Ο οδοντίατρος θα ελέγξει τα δόντια καθώς και το υπόλοιπο στόμα σου κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, που σημαίνει ότι αν υπάρχει κάτι θα έχει την ευκαιρία να το αντιμετωπίσει πολύ γρήγορα.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας. Ο τακτικός καθαρισμός θα βοηθήσει να μην παρουσιάσεις ποτέ πολύπλοκα οδοντικά προβλήματα που θα “πονέσουν” το πορτοφόλι σου!

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια
  Ιστορικό